Garanti sattı, BofA aldı! Tekstil hissesi bugün tavan!

Borsa İstanbul'da işlem gören tekstil hissesi RODRG bugün tavan oldu. Hissede en çok satış yapan Garanti, en çok alım yapan ise Bank of America (BofA) oldu. İşte yaşanan detaylar!

Garanti sattı, BofA aldı! Tekstil hissesi bugün tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen tekstil firmalarından Rodrigo Tekstil (RODRG) bugün yükselişi ile dikkat çekti. Son zamanlarda dip fiyatlardan dönüşü ile yatırımcılar arasında konuşulan hisselerden RODRG, 7 Şubat 2024 tarihli seansta tavan oldu. Hissede en fazla satış yapan kurum Garanti olurken, Bank of America'nın ise alıcılar tarafında lider olduğu görüldü.

GARANTİ SATTI, BOFA ALDI!

Garanti Yatırım'dan RODRG hisselerinde 17 binden fazla lot satışı geldi. Garantiyi satıcılar tarafında takip eden diğer kurumlar ise Vakıf, Yapı Kredi, Midas ve Ak Yatırım oldu.

Bu kurumların sattığı lotlarda alıcılar tarafında lider BofA oldu. Dünyanın en büyük yatırım kurumlarından biri olan BofA, 24 binin üzerinde RODRG hissesi aldı. BofA'yı ise alıcılar tarafında takip eden diğer kurumlar, Oyak, A1, İş ve İnfo oldu.

HİSSE TAVAN OLDU!

Rodrigo Tekstil'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 7 Şubat 2024 tarihli seansta tavana yükseldi. Bir önceki seansı 65,20 TL'den kapatan RODRG, gelen yüklü alımların ardından 71,70 TL'yi gördü. Hissede saat 11.45 itibariyle tavan fiyat devam ediyor.

Garanti sattı, BofA aldı! Tekstil hissesi bugün tavan!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme