Borsanın dev şirketi Google ile anlaştı!

Borsa İstanbul'un önde gelen yazılım şirketi, Google ile anlaştığını açıkladı. İşte şirketin dikkat çeken açıklamasının detayları!

Borsanın dev şirketi Google ile anlaştı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım (KFEIN), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirket, yaptığı açıklamada Google Cloud EMEA Limited ile partner olduğunu duyurdu. Kafein Yazılım açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“16.01.2024 tarihinde Google Cloud EMEA Limited ile şirketimiz arasında Google Cloud Veri, Altyapı ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında başta orta doğu olmak üzere tüm SEEMEA (Güney Avrupa ve Yükselen Pazarlar) bölgesinde partner olunmasına ilişkin Ticari İş Ortaklığı Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme imza tarihinde yürürlüğe girmiş olup, taraflarca feshedilmedikçe yürürlükte kalacaktır.”

KFEİN YAZILIM HAKKINDA

Şirketin teknoloji çözümleri arasında teknoloji, yönetim ve taşeron hizmetleri ile geliştirme desteği bulunmaktadır. Yazılım tasarımı ve geliştirme, yönetilen hizmetler ve taşeron hizmetleri, operasyonel destek hizmetleri, mobil ve web çözümleri ve diğer çözümler sunmaktadır.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme