Halka arz fiyatına kadar gelen hissede patron alımı!

Borsa İstanbul'da düşüş sürerken halka arz fiyatına kadar gerileyen hissede, devreye patron girerek hisse alımı yaptı.

Halka arz fiyatına kadar gelen hissede patron alımı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul 100 endeksi, son zamanların en düşük seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Endeksin düşüşünden birçok hisse senedinin yanı sıra, yeni halka arzlar da nasibini alıyor. Bu hisselerden biri de Ağustos ayında Borsa İstanbul'da işleme başlayan Asce Gayrminekul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin hisseleri oldu.

3 Ağustos 2023 tarihinde 12,60 TL'den halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işleme başlayan ASGYO hisseleri, geçtiğimiz hafta neredeyse halka arz fiyatına kadar geriledi. Hisselerin düşmesi üzerine devreye giren şirket ortağı Abdülkadir Konukoğlu, lot alımı yaptı.

22 Aralık Cuma tarihli alımın detaylarında şu ifadelere yer verildi:

"22/12/2023 - 22/12/2023 tarihinde ASCE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 13,50 - 13,50 TL fiyat aralığından 181.856 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ASCE GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 22/12/2023 tarihi itibariyle %48,72 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır."

Halka arz fiyatına kadar gelen hissede patron alımı!