Halka arz hisse kısa zamanda yüzde 60 düştü!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Agrotech Yüksek Teknoloji (AGROT) hisseleri, kısa zamanda yüzde 60 düştü. AGROT payları 27 Mayıs tarihinde de taban oldu!

Halka arz hisse kısa zamanda yüzde 60 düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Agrotech Yüksek Teknoloji (AGROT), borsada işleme başlamasının ardından ciddi oranda primlenen hisselerden biri olmuştu. Son zamanlarda düşüş grafiğine giren AGROT payları, 27 Mayıs tarihinde de taban oldu. Hisse, zirve fiyatından %60 değer kaybetti.

HALKA ARZ SONRASI %807 YÜKSELMİŞTİ!

Agrotech Yüksek Teknoloji, 23 Kasım 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 5,21 TL olan AGROT, 16 Şubat 2024 tarihli seansta 47,24 TL'ye yükseldi. Hisse tarihi zirvesi olan bu fiyatta, halka arz sonrası %807 değer kazanmış oldu.

KISA ZAMANDA %60 DÜŞTÜ!

16 Şubat seansının ardından zirveden düşüşe geçen AGROT, Mart ayının sonuna kadar düştü. Ardından yeniden yükseliş eğilimine giren AGROT hisseleri, tekrar düşüşe geçti. Son zamanlardaki düşüşü daha sert olan AGROT hissesi, 27 Mayıs tarihli seansta da taban fiyatı gördü. Bugün 18,81 TL'ye düşen AGROT, zirve fiyatından %60 gerilemiş oldu.

Halka arz hisse kısa zamanda yüzde 60 düştü!

Fotoğraf: Tradingview


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme