Halka arz hisse yeniden tavan fiyatta!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketinin hissesi yeniden tavan oldu. Hisse, daha önce halka arz fiyatının altına gerilemişti. İşte yaşanan detaylar!

Halka arz hisse yeniden tavan fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanların düşen halka arz hisselerinden biri olan BEGYO, 4 Ocak 2024 tarihinde yeniden tavan oldu. Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisseleri, halka arzın ardından en yüksek 4,38 TL’yi görmüştü. Daha sonra düşüşe geçen hisse, halka arz fiyatının da altına gerileyerek 2,71 TL’yi görmüştü.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

YENİDEN HALKA ARZ FİYATININ ÜZERİNDE!

Batı Ege GYO’nun halka arz edilen payları, 8 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Bir müddet tavan serisi gösteren BEGYO payları, borsada işleme başlamasının ardından tarihi zirvesi olan 4,38 TL’de yatırımcılarına %45’in üzerinde getiri sağlamıştı. BEGYO hisseleri, 4 Ocak 2024 tarihinde yeniden halka arz fiyatının üzerine yükseldi. Hisse son seansta 3,41 TL’den kapanış gerçekleştirerek halka arz fiyatının yaklaşık %15 üzerine yükselmiş oldu.

Halka arz hisse yeniden tavan fiyatta!

290 MİLYON LOT HALKA ARZ EDİLMİŞTİ

Batı Ege GYO’nun halka arzında toplam 290.000.000 lot satışa sunulmuştu. Şirket, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım gerçekleştirmiş ve katılım endeksine de uygun değildi. Halka arz iskonto oranı %10,05 olan BEGYO’nun halka açıklık oranı ise %35,58 ile dikkat çekiyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme