Halka arz hisse yine tavan! Kâr yüzde 248 oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hissesi, tavan serisine başladı. Hisse, halka arzın ardından yüzde 248 yükseldi. İşte detaylar!

Halka arz hisse yine tavan! Kâr yüzde 248 oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'a katılan son şirketlerden biri olan Kuzey Boru, son zamanlarda tavan tavan gitmeye başladı. Şirket, kısa zaman içerisinde yatırımcılarının adeta ceplerini doldurdu. Yükselişi ile yatırımcıları hayretler içerisinde bırakan Kuzey Boru, aynı zamanda yaptığı iş anlaşmaları ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

Halka arz fiyatı 36,20 TL olan Kuzey Boru'nun hisseleri, 25 Ocak 2024 tarihli seansta yine tavan fiyata yükseldi. KBORU, bugün 126,20 TL'yi görerek halka arz fiyatının üzerine %248 yükselmiş oldu.

Halka arz hisse yine tavan! Kâr yüzde 248 oldu!

EN ÇOK VAKIF ALDI

Kuzey Boru hisselerinde 25 Ocak 2024 saat 15.20 itibariyle en çok alım yapan kurum Vakıf oldu. Vakıf Yatırım aracılığı ile ortalama 122,12 TL'den 64 bine yakın lot alımı gerçekleştirildi. Vakıf'ı alıcılar tarafında takip eden kurumlar ise Midas, Garanti, Tacirler ve Halk oldu. Bugün en çok lot satışı gerçekleştiren kurum ise şu saate kadar Gedik Yatırım.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.