Halka arz hissede yükseliş sürüyor! Fiyatını 2'ye katladı!

Son halka arzlardan biri olan hissede yükseliş sürüyor. Hisse, fiyatını halka arz fiyatının 2 katına çıkardı. İşte detaylar!

Halka arz hissede yükseliş sürüyor! Fiyatını 2'ye katladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Kuzey Boru'da yükseliş devam ediyor. Yeni yıl ile birlikte yatırımcılarının yüzünü güldüren şirkette hisse fiyatı, halka arz fiyatının 2 katına çıktı. Kuzey Boru hisselerinde yaşanan gelişmeler haberimizde!

36,20 TL'DEN HALKA ARZ EDİLMİŞTİ!

Kuzey Boru, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldıktan sonra 7-8 Aralık 2023 tarihlerind talep toplamıştı. Tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edilen şirket, borsada işleme başlamasının ardında kısa zamanda tavan serisini bozmuştu. Ancak; MEGMT, AVPGY, SURGY, BEGYO, CATES gibi halka arz hisselerin aksine halka arz fiyatının altına gerilemeyen hisse, 16 Ocak tarihli seansta gördüğü yeni zirve fiyatı ile halka arz fiyatını 2'ye katladı.

%100'ÜN ÜZERİNDE KAZANDIRDI

Halka arz fiyatı 36,20 TL olan KBORU, 14 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Hisse, 15 Ocak 2024 tarihli seansı ise 70,50 TL'den kapatmıştı. Bugün de yükselişini sürdüren hisse, saat 12.00 itibariyle %6'nın üzerinde yükselişle 75 TL'nin üzerine çıktı. Kuzey Boru hisselerinde halka arz sonrası getiri, %100'ü geçti.

Halka arz hissede yükseliş sürüyor! Fiyatını 2'ye katladı!

Bakmadan Geçme