Halka arz hisselere yabancı ilgisi arttı!

Türkiye'nin önde gelen yatırım şirketlerinden İş Yatırım, yabancı oranı artan hisseleri paylaştı. Kurum'un listesinde yer alan şirketler arasında yeni halka arzlar da var. İşte yabancı oranı artan hisseler!

Halka arz hisselere yabancı ilgisi arttı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanlarda düşüş gösteren halka arzlar yatırımcılar çileden çıkarırken yabancı oranı artan hisseler arasında yeni halka arzların da olduğu görüldü.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

İş Yatırım, günlük bazda ve son 10 günde yabancı yatırımcıların ilgi gösterdiği hisseleri paylaştı. Kurum'dan yapılan açıklamada yer alan listede yeni halka arz şirketlerden Mega Metal, Kuzey Boru ve Ofis Yem de yer aldı. 

MEGA METAL LİDER OLDU

Günlük bazda yabancı oranı artan hisseler listesinde 5 Ocak 2024 tarihinde Mega Metal zirvede yer aldı. İş Yatırım'ın verdiği bilgiye göre MEGMT hisselerinde yabancı oranı günlük bazda 4.56 bps artış gösterdi. MEGMT hissesini, 1.66 bps artış ile CMBTN ve 1.44 bps artış ile KBORU takip etti. Öte yandan MEGMT ve KBORU haricinde, günlük bazda yabancı oranı artan hisseler arasında yeni halka arzlardan BEGYO, DOFER  ve KOPOL da yer aldı.

Halka arz hisselere yabancı ilgisi arttı!

YABANCI ORANI SÜREKLİ ARTANLAR

Son 10 günde yabancı yatırımcı oranı sürekli artan hisseler listesinde ise 10 gün ile AYCES, FADE, OFSYM ve OYLUM yer aldı. İş Yatırım, 10 gündür bu hisselerde yabancı oranının sürekli arttığını paylaştı.

Halka arz hisselere yabancı ilgisi arttı!

YABANCI ORANI DÜŞENLER

İŞ Yatırım'ın haberleştirdiği bültende; son günlerde yabancı oranı sürekli düşen hisseler ise "ATAGY:10 gün, MARKA:10 gün, MPARK:10 gün, SMART:10 gün, YGYO:10 gün" oldu.

Kaynak: İş Yatırım


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme