Halka arz şirket milyon dolarlık sözleşmeyi açıkladı!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Alves Kablo (ALVES), yeni satış sözleşmesi duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada sözleşmenin 3.711.419 dolar olduğu belirtildi.

Halka arz şirket milyon dolarlık sözleşmeyi açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören yeni halka arz şirketlerden Alves Kablo, yükselişinin dışında yaptığı iş anlaşmaları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Borsada işleme başlamasının ardından birçok kez satış ve iş sözleşmesi açıklayan Alves Kablo, 16 Nisan tarihinde de dikkat çeken bir sözleşmeyi duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılar bilgilendiren Alves Kablo, sözleşme büyüklüğünün 3.711.419 dolar, Türk Lirası karşılığının ise 120.250.000 TL olduğunu belirtti.

Alves Kablo'dan yapılan KAP açıklamasında, "Firmamız Ankara Merkezli Gold Bayisi ile 120.250.000+ Kdv ( Usd Kuru:32,40 ₺ - 3.711.419 $ + Kdv ) Solar ve Yenilenebilir Enerji Kabloları Satış Sözleşmesi İmzalamıştır." ifadelerine yer verildi.

HALKA ARZ SONRASI %286 KAZANDIRDI!

Alves Kablo'nun halka arz edilen payları, 29 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 19,45 TL olan ALVES, 26 Mart tarihli seansta 75,20 TL'yi görmüştü. Hisse bu fiyata geldiğinde halka arzın ardından %286 yükselmiş oldu. ALVES payları, 16 Nisan tarihinde ise 60 TL'nin altında işlem görüyor.

Halka arz şirket milyon dolarlık sözleşmeyi açıkladı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme