Halka arz şirket rekor kırdı, dev sözleşmeyi imzaladı! 

Borsa İstanbul'un yeni şirketi üretim rekoru kırdı. Şirket ayrıca yaptığı açıklamada imzalanan sözleşmeyi de yatırımcılara duyurdu. 

Halka arz şirket rekor kırdı, dev sözleşmeyi imzaladı! 
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arzın son şirketlerinden biri olan Çates Elektrik üretim rekoru kırdığını açıkladı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan Çates Elektrik, 2023 yılında son 16 yılın en yüksek elektrik üretim rekorunu kırdığını belirtti. Şirket ayrıca, aynı açıklama içerisinde bir de sözleşme duyurdu.   

Çates Elektrik'ten yapılan açıklamada, "Şirketimiz 2023 yılında 2.033 GWh brüt üretim gerçekleştirerek son 16 yılının en yüksek elektrik üretim rekorunu kırmıştır. 

Şirketimiz ile Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü (TTK) arasında 1 Ocak 2024-31 Aralık 2026 dönemini kapsayacak şekilde yıllık minimum 500 bin ton kömür tedarik sözleşmesi imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi. 

HALKA ARZ FİYATINI ALTINDA İŞLEM GÖRÜYOR 

Çates Elektrik, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan 2023 yılı Kasım ayı son günlerinde halka arz için onay almıştı. 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde 33.050.000 lot için talep toplayan şirket, daha sonra ise 7 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlamıştı.

Halka arz fiyatı 57,15 TL olan CATES, borsa serüveninde şimdiye dek en yüksek 91,95 TL’yi gördü. CATES payları en düşük ise 39,60 TL’ye kadar gerilemişti. 2 Ocak 2024 tarihi saat 10.20 itibariyle CATES hissesi 41 TL’nin üzerinde işlem görüyor. 

Halka arz şirket rekor kırdı, dev sözleşmeyi imzaladı! 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme