Halka arz şirket sözleşme açıkladı, hisse yükselişe geçti!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Alves Kablo (ALVES), proje bayiliği kapsamında sözleşme imzaladığını duyurdu. Yapılan sözleşme bedeli, 88.618.875 TL şeklinde açıklandı. ALVES payları, gelen haber sonrası yükselişe geçti.

Halka arz şirket sözleşme açıkladı, hisse yükselişe geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Alves Kablo, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirketten yapılan açıklamada, "Yurtiçinde yerleşik 2 firma ile proje bayiliği kapsamında 88.618.875 TL (2.744.851 USD Kur: 32,2855 ) +KDV satış siparişi sözleşmesi imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

HALKA ARZ SONRASI %230 YÜKSELİŞ!

Alves Kablo'nun halka arz edilen payları, 29 Şubat 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 19,45 TL olan ALVES, gelen sözleşme haberi sonrası 2 Nisan tarihinde yükselişe geçti. ALVES, 64,50 TL'yi fiyatlara kadar yükseldi ve halka arzın ardından yaklaşık %230 değer kazandı.

Halka arz şirket sözleşme açıkladı, hisse yükselişe geçti!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme