Halka arz şirketten ikinci kez milyon dolarlık sözleşme!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Alves Kablo, sabah saatlerinde açıkladığı 3.711.419 dolarlık sözleşmenin ardından 4.093.000 dolarlık bir sözleşme daha duyurdu. Duyurulan sözleşmeler, ALVES paylarını yukarı yönlü tetikledi.

Halka arz şirketten ikinci kez milyon dolarlık sözleşme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan yeni halka arz şirketlerden Alves Kablo (ALVES), sabah saatlerinde bir sözleşme duyurmuştu. Şirketten yapılan açıklamada sözleşme bedelinin 3.711.419 dolar olduğu belirtilmişti. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklamada daha bulunan Alves Kablo, bu kez 4.093.000 dolarlık sözleşmenin detaylarını yatırımcılarla paylaştı.

Şirketten yapılan KAP açıklamasında, "Yeni kurulan çok telli üretim tesisimizin faaliyete geçmesi sonucunda artan kapasitemize istinaden (üretimini yapmış olduğumuz ince ve süper ince tel içeren bakır iletken ve izoleli iletken) ürünlerimizin satışı için iki farklı zayıf akım kablo üreticisi ile 133.022.500 TL + KDV (Usd Kuru: 32,50 TL  - 4.093.000 USD+ KDV) satış sözleşmesi imzalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

HİSSE YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Alves Kablo'dan gelen sözleşme duyuruları, şirketi Borsa İstanbul'da işlem gören paylarını da harekete geçirdi. 15 Nisan tarihli seansı 60,95 TL'den kapatan ALVES, 16 Nisan'da ise 57,70 TL'ye kadar gerilemişti. Yükselişe geçen hisse, gün içerisinde 63,25 TL'yi gördü.

Halka arz şirketten ikinci kez milyon dolarlık sözleşme!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme