Halka arzın gözdesi milyonluk sözleşme imzaladı

Borsa İstanbul'da payları işlem gören halka arzın gözde şirketi Oncosem Onkolojik Sistemler, milyonluk iş anlaşması imzaladı. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız bültende...

Halka arzın gözdesi milyonluk sözleşme imzaladı
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Oncosem Onkolojik Sistemler (ONCSM), yeni iş anlaşması ile dikkatleri yine üzerine çekti. Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden imzalanan iş sözleşmesinin detaylarını paylaşan şirket, sözleşme bedelinin ise 4,84 milyon TL olduğunu duyurdu.

Oncosem'den yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Dr.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında, "2024 yılı 2 aylık Kemoterapi İlaç Hazırlama Hizmet Alımı" sözleşmesi 4.848.588,60TL bedelle imzalanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz." ifadelerine yer verildi.

HALKA ARZIN GÖZDE ŞİRKETLERİNDEN OLMUŞTU!

4 Ocak 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlayan Oncosem, tavan serisi ile yatırımcıları şaşırtmıştı. 17,50 TL'den halka arz edilen şirket payları, yıl içerisinde en yüksek 288 TL'ye kadar yükseldi. 6 Şubat 2024 tarihli seansı ise 236,30 TL'den kapatan ONCSM, 7 Şubat saat 10.30 itibariyle 238 TL'li fiyatlardan işlem görmeye devam ediyor.

Halka arzın gözdesi milyonluk sözleşme imzaladı


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme