Halka arzın popüler şirketi milyonluk sözleşmeyi açıkladı!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Oncosem Onkolojik Sistemler (ONCSM), bağlı ortaklığının yaptığı milyonluk sözleşmeyi açıkladı. Şirket, halka arzın ardından  yüzde 1278 kazandırdı. İşte Oncosem'in açıkladığı sözleşmenin detayları!

Halka arzın popüler şirketi milyonluk sözleşmeyi açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında 4 Ocak 2023 tarihinde işlem görmeye başlayan Oncosem Onkolojik Sistemler (ONCSM) iş anlaşmalarına devam ediyor. Halka arz edildiği günden bu yana hisselerinin yükselişi ile dikkat çeken şirket, zaman zaman da iş anlaşması haberleri ile adından söz ettiriyor. Şirket, 16 Şubat 2024 tarihli borsa seansı açılışı öncesinde de yeni sözleşme duyurdu. Bağlı ortaklığının yaptığı sözleşmeyi açıklayan Oncosem, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendirdi.

Oncosem'den yapılan KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bağlı ortaklığımız Santek Sağlık Turizm Tekstil San.ve Tic.A.Ş. ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi arasında "36 AYLIK 1 GRUP 2 KISIM HASTA BAŞI KEMOTRAPİ İLAÇ HAZIRLAMA KARŞILIĞI TAM OTOMATİK/ROBOTİK MERKEZİ KEMOTERAPİ İLAÇ HAZIRLAMA HİZMET ALIMI " sözleşmesi 29.099.208,10 TL bedelle imzalanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz."

HALKA ARZIN ARDINDAN %1278 KAZANDIRDI!

Oncosem Onkolojik Sistemler'in halka arz edilen payları, 4 Ocak 2023 tarihinde borsada işleme başlamıştı. Halka arz fiyatı 17,50 TL olan ONCSM, daha sonra en yüksek ise 288 TL'nin üzerini görmüştü. ONCSM payları, 15 Şubat seansını 241,30 TL'den kapattı. Hisse, son kapanış fiyatına göre halka arzın ardından %1278 kazandırmış oldu.

Halka arzın popüler şirketi milyonluk sözleşmeyi açıkladı!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme