Yabancılar bu hisseleri toplamaya başladı!

Borsa İstanbul 100 endeksi rekorlar kırarken birçok hisse senedinde de yükselişler devam ediyor. Yabancı yatırımcıların topladığı hisseler de belli oldu. İşte son günlerde yabancıların ilgi odağı olan hisseler!

Yabancılar bu hisseleri toplamaya başladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında birçok hisse son zamanlardaki yükselişi ile dikkat çekiyor. Endeksin 9.200 seviylerini geçtiği bu günlerde yabancı yatırımcılar da birçok hisse senedinde alım işlemleri gerçekleştiriyor. Özellikle son 10 günde BJKAS ve VERUS paylarında yabancı oranlarının sürekli arttığı belirtildi.

Türkiye'nin önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan İş Yatırım; son günlerde yabancı oranı sürekli artan hisseleri paylaştı. Resmi web sitesinden rapor paylaşan İş Yatırım; BJKAS, VERUS, KLMSN, DGGYO ve BANVT hisselerinde yabancı oranlarının kaç gündür ve kaç baz puan arttığını detaylandırdı.

İş Yatırım'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde yabancı oranı sürekli artan hisselerden 5 tanesi; BJKAS:10 gün, VERUS:10 gün, KLMSN:8 gün, DGGYO:6 gün, BANVT:5 gündür yabancı oranları sürekli artış gösteriyor."

Kaynak: İş Yatırım


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme