Hedef fiyat yükseldi, yatırımcılar o hisseye koştu!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi hisselerine hedef fiyat geldi. Yeni hedef fiyatı duyan yatırımcılar, adeta YATAS hisselerine koştu. İşte detaylar!

Hedef fiyat yükseldi, yatırımcılar o hisseye koştu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Yataş Yatak Sanayi hisseleri, 3 Mayıs tarihli seansta tavan fiyata yükselmesi ile dikkat çekti. Yatırım Finansman tarafından hedef fiyat verilen YATAS payları için ‘endeks üstü getiri’ beklentisi ile 68 TL hedef fiyat verildi. Bu açıklamayı gören yatırımcılar, yüklü miktarda YATAS hissesi aldı.

YATAŞ İÇİN HEDEF FİYAT!

Yatırım Finansman, Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi hisseleri için 68 TL hedef fiyat belirledi. Endeks üstü getiri olarak işaret edilen hisse, 3 Mayıs tarihinde gelen yoğun alıcılar ile birlikte tavan fiyata yükseldi.  2 Mayıs seansını 32,66 TL’den kapatan YATAS payları, gün içerisinde tavan fiyata yükselerek 35,92 TL’ye yükseldi.

5 KURUMDAN YÜKLÜ ALIMLAR GELDİ!

3 Mayıs seansında 5 kurumdan yüklü miktarda YATAS alımı geldi. Alıcılar tarafında lider olan İş Yatırım üzerinden 614 binin üzerinde YATAS hissesi alınırken, listenin devamında ise 325 bin lot ile İnfo Yatırım, 302 bin lot ile Bank of America, 241 bin lot ile A1 Capital, 239 bin lot ile de Yatırım Finansman yer aldı.

Kaynak: Yatırım Finasman