Hisseleri 2 ayda 2 kat değerlenen şirketten açıklama!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketin hisseleri, 2 aya yakın sürede 2 katına yükseldi. Şirket, sert yüklişle alakalı açıklamada bulundu.

Hisseleri 2 ayda 2 kat değerlenen şirketten açıklama!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Rainbow Polikarbonat (RNPOL) hisseleri, kısa zamanda iki katına çıktı. Borsa İstanbul'daki genel düşüşe aldırmayan RNPOL hissesi, Kasım ayının ilk günlerinde 20-22 TL fiyatlardan işlem görürken, hisse bugün ise 42,50 TL'yi geçti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Hissenin kısa bir zamanda %100'e yakın değerlenmesi üzerine, şirketten de açıklama geldi. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden konuyla ilgili açıklamada bulunan şirket, açıklanmayan özel bir durum olmadığını paylaştı.

Rainbow Polikarbonat'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Borsa İstanbul A.Ş.'nin 25.12.2023 tarih ve E-18454353-100.06-22465  sayılı yazısı ile Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin özel bir durum olup olmadığı konusunda bilgi talep edilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumun bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Hisseleri 2 ayda 2 kat değerlenen şirketten açıklama!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.