İki ayda %180 yapan hissede devre kesici çalıştı!

Borsa İstanbul'un son zamanlarda en çok yükselen hisselerden biri olan Lüks Kadife'de devre kesici…

İki ayda %180 yapan hissede devre kesici çalıştı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un son zamanlarda en çok yükselen hisselerden biri olan Lüks Kadife’de devre kesici çalıştı. LUKSK hisseleri, 10 Mayıs tarihinden bu yana, %180‘nin üzerinde yükseliş kaydetmişti.

Borsa İstanbul endeksinde yükseliş sürerken, Lüks Kadife hisselerinde de olağanüstü ralli görülmüştü. Şirket hisseleri, 10 Mayıs tarihinde 22-23 TL bandında iken sert yükseliş başlamış ve hisseler 60 TL bandına dayanmıştı.

Lüks Kadife hisseleri (LUKSK), o tarihten bu yana %180‘nin üzerinde bir yükseliş göstermiş ve yatırımcılarının da adeta ceplerini doldurmuştu. Geçtiğimiz haftanın son seans gününde de sert yükseliş gösteren şirket hisseleri, günü yataya yakın bir fiyatla kapatmıştı.

Haber

Yeni haftanın ilk işlem gününe ise LUKSK satışla başladı. Lüks Kadife hisseleri, gelen satışla birlikte seansın açılmasının hemen ardından saat 10.01 itibariyle -%5,01 düşüş gördü. Geçen haftayı 58,90 TL’den kapatan LUKSK hissesi, 55,95 TL’ye geriledi.



YASAL UYARI: Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.


Bakmadan Geçme