İndeks Bilgisayar (INDES) hedef fiyat 2024!

Borsa İstanbul'da işlem gören teknoloji şirketlerinden İndeks Bilgisayar hakkında hedef fiyatlar gelmeye başladı. INDES hedef fiyat 2024 kaç TL? Detaylar haberimizde!

İndeks Bilgisayar (INDES) hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önde gelen teknoloji distribütörlerinden biri olan İndeks Bilgisayar, Borsa İstanbul'da yatırımcıların yakından takip ettiği şirketler arasında yer alıyor. Son dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken INDES hisseleri, yatırımcıların 2024 yılı hedef fiyatlarını merak ettiği hisselerden biri haline geldi. Peki, İndeks Bilgisayar (INDES) 2024 hedef fiyatları ne kadar? Yatırımcılar bu sorunun cevabını sıkça araştırıyor.

İndeks Bilgisayar (INDES) hedef fiyat 2024!

İndeks Bilgisayar'ın 2024 yılı hedef fiyatları, çeşitli yatırım kurumları tarafından farklı rakamlarla belirlenmiş durumda. Gedik Yatırım, Halk Yatırım, Ak Yatırım, Deniz Yatırım ve Oyak Yatırım gibi önde gelen yatırım şirketleri, INDES hisseleri için farklı hedef fiyatlar belirlediler.

Gedik Yatırım, INDES hissesi için 11,63 TL hedef fiyat belirlerken, Halk Yatırım bu hedefi 15,32 TL olarak belirledi. Ak Yatırım ise 10,80 TL hedef fiyat verirken, Deniz Yatırım'ın hedef fiyatı 10,89 TL olarak açıklandı. Oyak Yatırım ise INDES hissesi için 9,25 TL hedef fiyat öngördü.

17 Mayıs 2024 tarihli son kapanış fiyatı 9,51 TL olan İndeks Bilgisayar hisseleri, yatırımcıların beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Farklı yatırım kurumlarının belirlediği bu hedef fiyatlar, yatırımcıların hisse senedi üzerindeki beklentilerini şekillendiriyor. İndeks Bilgisayar'ın gelecekteki performansı, belirlenen bu hedef fiyatların ne kadarına ulaşabileceğini gösterecek.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme