Katılımevim (KTLEV) halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

1 Haziran 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Katılımevim'de talep…

Katılımevim (KTLEV) halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Haziran 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan Katılımevim’de talep toplama işlemleri tamamlandı. Katılımevim halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, KTLEV kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

SPK’dan halka arz onayı almasının ardından 6-7 Haziran’da talep toplayan Katılımevim’de bu işlem sona erdi. Şirket, toplam 60 milyon lotu halka arz yöntemi ile satışa sunmuştu. Talep toplama işlemleri ise 7 Haziran günü tamamlandıktan sonra yatırımcılar, işlem tarihini ve dağıtılan lot sayısını araştırmaya koyuldu.

Toplam 60 milyon lotu 13,43 TL fiyattan halka arz eden Katılımevim’de dağıtım şekli ise tamamen eşit dağıtım olarak açıklanmıştı. Kaçar lot dağıtıldığı konusu, şirketin dağıtım işlemini gerçekleştirdikten sonra netlik kazanacak.

KATILIMEVİM (KTLEV) HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şirketin halka arz sonuçlarının 8-9 Haziran tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

KATILIMEVİM (KTLEV) KAÇ LOT VERDİ?

Katılımevim’in yatırımcılara kaçar lot dağıttığı bilgisi henüz netleşmedi. Detaylar geldiğinde kaçırmamak için sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirmeyi unutmayın.

KATILIMEVİM (KTLEV) BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Şirketin halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul’da işleme başlayacağı tarih de netlik kazanacak.


Gelişmeleri anlık olarak takip etmek için sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirmeyi unutmayın.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.


Bakmadan Geçme