Kısa zamanda iki katına çıkan hisse bugün TABAN fiyatta!

Aralık ayında kısa zaman içerisinde fiyatı 2 katının üzerine çıkan hisse sert düştü. Hisse, 2024 yılının ilk seansında taban fiyata oturdu!

Kısa zamanda iki katına çıkan hisse bugün TABAN fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören Bayrak Taban Sanayi, Aralık ayındaki yükselişi ile dikkat çekmişti. Aralık ayının ikinci yarısında yükselişe başlayan BAYRK hisseleri, 15-29 Aralık tarihleri arasında sert yükselmiş ve hissenin yükselişi kısa zamanda %120'nin üzerine çıkmıştı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Aynı zamanda Aralık ayının en çok kazandıran hisselerinden de biri olan BAYRK, 2024'e iyi başlamadı. 2 Ocak 2024 tarihli borsa senasına düşüşle başlayan BAYRK hissesi, saat 10.30 itibariyle taban fiyata oturdu. 2023 yılını 16,80 TL'den kapatan hisse, 15,12 TL'ye geriledi.

18 TL'Yİ GEÇMİŞTİ!

2023 yılı içerisinde 3,55 TL'ye kadar gerileyen Bayrak Taban Sanayi hisseleri, daha sonra ise sert yükselişle 18 TL'ye kadar yükselmişti. BAYRK hisseleri son 12 aylık periyotta en düşük 3,55 TL en yüksek ise 18,56 TL'yi gördü.

Kısa zamanda iki katına çıkan hisse bugün TABAN fiyatta!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme