Kısa zamanda yüzde 76 yükselen hisse bugün taban oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Reysaş Taşımacılık ve Lojistik (RYSAS), kısa zamanda yüzde 76 yükselmişti. Hisse, 18 Nisan tarihli seansta gelen yüklü satışın ardından taban fiyata düştü.

Kısa zamanda yüzde 76 yükselen hisse bugün taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının lojistik şirketlerinden Reysaş Taşımacılık ve Lojistik (RYSAS), son zamanlarda sert yükseliş gösterdi. Mart ayının ortasından itibaren yükseliş trendi yakalayan hisse, 18 Nisan tarihli seansta hem tarihi zirve fiyatını gördü hem de gelen yüklü satışın ardından taban fiyata düştü.

KISA ZAMANDA %76 KAZANDIRDI!

Reysaş Taşımacılık'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 12 Mart 2024 tarihli seansı 27,52 TL'den kapatmıştı. Hisse daha sonraki günlerde yükselişe girdi. RYSAS hissesi, 18 Nisan tarihinde ise şimdiye kadarki zirve fiyatı olan 48,60 TL'ye yükseldi. Reysaş Taşımacılık hisselerinde gelen yüklü satış, hissenin aynı gün taban olmasına sebep oldu. RYSAS günün en düşük fiyatı olan 42,08 TL'ye geriledi.

Kısa zamanda yüzde 76 yükselen hisse bugün taban oldu!

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ SATIŞ GELDİ!

RYSAS paylarında, 18 Nisan tarihli seansta en fazla satış yapılan kurum, Bank of America oldu. BofA üzerinden 323.870 lot satışı gerçekleştirildi. Satıcılar tarafında ikinci sırada ise 51.314 lot ile Osmanlı Yatırım yer alırken, üçüncü sırada 35.300 lot ile Deniz Yatırım yer aldı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme