Kocaer Çelik bedelsiz ne zaman? KCAER hisse ne zaman bölünecek 2024?

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Kocaer Çelik (KCAER) bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirketin yüzde 239,88 oranındaki bedelsiz kararı yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Kocaer Çelik bedelsiz ne zaman? KCAER hisse ne zaman bölünecek?

Kocaer Çelik bedelsiz ne zaman? KCAER hisse ne zaman bölünecek 2024?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının çelik üretim devlerinden biri olan Kocaer Çelik, 2024 yılında bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Şirketin aldığı karar yatırımcılar tarafından heyecanla karşılanırken süreç de araştırma konularından biri oldu.

Kocaer Çelik’in bedelsiz sermaye artırımı detayları ise şu şekilde:

KOCAER ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Yönetim Kurulu Karar Tarihi: 25.04.2024

Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL): 4.500.000.000

Mevcut Sermaye (TL): 657.570.000

Ulaşılacak Sermaye (TL): 2.235.000.000

Bedelsiz Oranı: %239,88

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Bölünme Tarihi: ***

KOCAER ÇELİK BEDELSİZ NE ZAMAN?

Kocaer Çelik'in bedelsiz sermaye artırımı, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay bekliyor. Şirketin bedelsiz sermaye artırımına onay alması halinde gelişmeleri mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme