Kontrolmatik ile Şişecam arasında rekor anlaşma!

Borsa İstanbul'un iki şirketi Kontrolmatik Teknoloji ve Şişecam arasında anlaşma yapıldı. Borsa…

Kontrolmatik ile Şişecam arasında rekor anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un iki şirketi Kontrolmatik Teknoloji ve Şişecam arasında anlaşma yapıldı.

Borsa İstanbul’un önde gelen şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji (KONTR) ile Şişecam (SISE) arasında iş anlaşması imzalandı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuruda bulunan Kontrolmatik Teknoloji, sözleşme bedelini ise 10.790.000 Avro şeklinde açıkladı.

Kontrolmatik‘ten yapılan açıklamada, “Şişecam’ın Avrupa’da inşası devam eden “Macaristan Cam Ambalaj Fabrikası” projesi kapsamında, Elektrifikasyon işleri için ana yüklenici olan Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ile vergiler hariç 10.790.000,00 Euro tutarında yapım sözleşmesi 17.10.2023 tarihi itibariyle imzalanmıştır. İşbu açıklamamız ile açıklamamızın İngilizce çevirisi arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.” denildi.

ŞİŞECAM, BİRLEŞİM MÜHENDİSLİK İLE DE İŞ ANLAŞMASI YAPMIŞTI

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Şişecam, aynı gün içerisinde Birleşim Mühendislik ile de bir iş anlaşmasına imza atmıştı. Birleşim Mühendislik tarafından yapılan KAP açıklamasında ise, “Şirketimiz Birleşim Mühendislik A.Ş. ile Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. arasında, Şişecam Kaposvar-Macaristan Cam Ambalaj Fabrikası Yapımı Projesi kapsamında bina mekanik tesisat işleri için 7.850.000 EURO+KDV olmak üzere bugün sözleşme imzalanmıştır.

İşin süresi ise 12 ay olarak planlanmıştır.” ifadelerine yer verilmişti.

BİRLEŞİM MÜHENDİSLİK - ŞİŞECAM ANLAŞMASI HABERİ İÇİN TIKLAYIN



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme