Kontrolmatik'ten dev ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un popüler şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji, katıldığını bir ihaleye ilişkin…

Kontrolmatik'ten dev ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un popüler şirketlerinden Kontrolmatik Teknoloji, katıldığını bir ihaleye ilişkin açıklamada bulundu. KAP üzerinden yapılan açıklamada, ihalede en iyi teklif verildiği belirtildi.

Borsa İstanbul’da son yılların gözde şirketlerinden biri olmayı başaran Kontrolmatik ( KONTR), iş anlaşmalarına doymuyor. Şirket hisseleri, gösterdiği performansın yanı sıra yaptığı iş anlaşmaları ile de yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Kontrolmatik’ten 9 Haziran tarihinde de dikkat çeken bir açıklama geldi. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, girilen bir ihalede en iyi teklif verenin kendileri olduğunu belirtti. Şirketten yapılan açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

“08.05.2023 tarihli açıklamamızda;

Şirketimiz bugün girmiş olduğu;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (İski) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023/329258 İKN’lu ” Avrupa Bölgesi İçmesuyu Ana Dağıtım Sisteminde Mevcut Yapıların İyileştirilmesi Ve Arızalı Debimetrelerin Değişimi” ihalesinde vergiler hariç 94.864.000,00 TRY bedelle en iyi teklifi vermiştir.

İhale sonucunun kesinleşmesi için, İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde ihaleyi düzenleyen kurumdan ihale komisyon kararı beklenecek olup, süreç ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır” şeklinde duyuru yapmıştık.

Söz konusu ihaleye ait sözleşme vergiler hariç 94.864.000,00 TRY olarak bugün tarihi itibariyle imzalanmıştır.

İşbu açıklamamızın İngilizce tercümesi mevcut olup bu açıklamanın Türkçe ve İngilizce versiyonları arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, Türkçe versiyon esas kabul edilecektir.”


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme