KOTON kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları, borsada ne zaman işlem görecek?

Koton Mağazacılık halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı. Koton kaç lot verdi? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işleme başlayacak?

KOTON kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 25 Nisan tarihinde halka arz onayı alan Koton Mağazacılık, 30 Nisan - 3 Mayıs tarihlerinde talep topladı. Şirketin halka arz sonuçları ve borsada işleme başlama tarihi yatırımcıların merak konusu oldu. Koton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

KOTON KAÇ LOT VERDİ?

Koton Mağazacılık halka arzında, toplam 136.600.000 lot dağıtılırken bireysel yatırımcılara ise 115.427.000 lot verildi. Koton halka arzına katılan yatırımcılar, kendilerine ayrılan 115.427.000 lot için talep gönderdi.

KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Koton'un halka arzına dair nihai sonuçların, 6 ya da 7 Mayıs tarihinde açıklanması bekleniyor. Halka arz sonuçları açıklandığında, kişi başı kaçar lot dağıtıldığı konusu da netleşmiş olacak.

KOTON BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Halka arzda talep toplama işlemlerini tamamlayan Koton Mağazacılık'ın, 8 ya da 9 Mayıs tarihinde Borsa İstanbul'da KOTON borsa kodu ile işleme başlaması bekleniyor. Şirketin GONG tarihi netleştiğinde web sitemizde yayımlanacaktır.