Kuzey Boru (KBORU) tabanda bekleyen lot sayısı!

Son halka arzlardan biri olan Kuzey Boru (KBORU), 20 Aralık Çarşamba günü taban fiyata kilitlendi. KBORU tabanda bekleyen satış lot sayısı kaç? İşte detaylar!

Kuzey Boru (KBORU) tabanda bekleyen lot sayısı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Boru'nun halka arz edilen payları, 14 Aralık tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Şirket, toplam 24.000.000 lotu hisse başı 36,20 TL'den halka arz etmişti. Tamamen eşit dağıtım olan halka arzda yatırımcılara 6-7 lot dağıtılmıştı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

KBORU hisseleri, Borsa İstanbul'da işleme başlamasının ardından yatırımcılarını çok da üzmedi. En azından diğer yeni halka arzlar gibi halka arz fiyatının altına düşmeyen KBORU hisseleri, en yüksek 58,20 TL'yi görmüştü. Bugün tarihi zirve fiyatını gören KBORU hisseleri, daha sonra taban fiyata düştü. Hisselerin tabana düşmesinin ardından taban fiyattan kaç lotun satış emri beklediği konusu merak edilmeye başladı.

KBORU TABANDA SATIŞ BEKLEYEN LOT SAYISI

Kuzey Boru hisselerinde saat 16.50 itibariyle tabanda 1,3 milyondan fazla lot satış için emir bekliyor. Bugün KBORU hisselerinde en çok alım yapan kurum, ortalama 51,36 fiyatla 207 binin üzerinde alım yapan Garanti geliyor. En çok satan ise ortalama 53,93 TL fiyatla 658 binin üzerinde satış yapanb Deniz geliyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme