Yüzde 100 bedelsiz açıklayan şirketin hisseleri düşüşte!

Demir-çelik sektörünün önde gelen şirketlerinden Yükselen Çelik (YKSLN), geçtiğimiz gün 0 bedelsiz sermaye artırımı kararını açıklamıştı. Şirketin hisseleri bugün ise düşüş gösterdi.

Yüzde 100 bedelsiz açıklayan şirketin hisseleri düşüşte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Yükselen Çelik, hisselerinde dalgalı seyir sürüyor. 19 Aralık tarihinde %100 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı açıklayan şirket, 125.000.000 TL olan sermayesini 250.000.000 TL'ye yükseltmek için yönetim kurulundan karar çıktığını duyurmuştu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Bu konuda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuracak olan şirketin Borsa İstanbul'da işlem gören hisseleri, 20 Aralık tarihli seansta düşüş gösterdi.

Yüzde 100 bedelsiz açıklayan şirketin hisseleri düşüşte!

TABANA GİDİYOR!

Yükselen Çelik hisseleri, 19 Aralık 2023 tarihli borsa seansını 15,65 TL'den kapatmıştı. 20 Aralık'ta borsada görülen düşüşe, YKSLN hisseleri de ayak uydurdu ve saat 13.45 itibariyle %8 dolaylarında düşüş gösteren YKSLN hisseleri, 14,40 TL'ye kadar geriledi. YKSLN hisselerinde günün taban fiyatı ise 14,09 TL şeklinde dikkat çekiyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme