Mega Metal katılım endeksine uygun mu, MEGMT kaç lot verir? HALKA ARZ!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 1 Aralık tarihinde 3 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerden…

Mega Metal katılım endeksine uygun mu, MEGMT kaç lot verir? HALKA ARZ!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 1 Aralık tarihinde 3 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerden biri de Mega Metal oldu. Kayseri’de faaliyet gösteren Mega Metal’in halka arzına dair merak edilen birçok suruyu haberimizde bulabilirsiniz!

Mega Metal toplam 62.750.000 lotu halka arza konu edecek. Borsa kodu MEGMT olan Mega Metal’in halka arz fiyatı ise 28,30 TL olacak. Şirket, taslak izahnamede yer alan bilgiye göre, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulayacak. Halka arz büyüklüğü 1,77 milyar TL olan Mega Metal’in halka arz sonrası halka açıklık oranı ise %23,67 olacak.

MEGA METAL (MEGMT) KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Mega Metal halka arzına katılmak isteyen yatırımcıların merak ettiği konuların başında şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığı geliyor. Mega Metal’in katılım endeksine dahil olup olmayacağı sorusu, SPK onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından kesinleşecek. Bu detay netleştiğinde, mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımızdan takipçilerimize duyurulacaktır.

MEGA METAL KAÇ LOT DÜŞER?

Mega Metal’in halka arzında toplam 62.750.000 lotun satışa sunulacağını söylemiştik. Ancak bireysel yatırımcılara tahsis edilen lot sayısı henüz netleşmedi. Bu bilgi netleştiğinde tahmini lot dağılımını mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimle öğrenebileceksiniz.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme