Meka Beton'dan yatırımcılara duyuru!

Yakın zamanda halka arz olarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan Meka Beton Santralleri…

Meka Beton'dan yatırımcılara duyuru!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yakın zamanda halka arz olarak Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Meka Beton Santralleri (MEKAG) yatırımcılara duyuruda bulundu.

Meka Beton Santralleri, paylarının halka arzının ardından çıkarılmış sermayesini artırmak amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulundu. Şirketin sermayesinin 50.000.000 TL’den 62.500.000 TL’ye çıkarılması, VII-128.1 sayılı Pay Tebliği’nin 25, 1, c hükmü çerçevesinde mevzuata uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Sermaye Piyasası Kurulu, yapılan başvuruyu inceledi ve E-29833736-105.01.01-44649 sayılı 06.11.2023 tarihli yazısı ile şirketin esas sözleşmesinin sermaye başlıklı 6. maddesini onayladı. Onayın ardından şirket, söz konusu değişikliğin tescili için Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu.

Meka Beton Santralleri tarafından yapılan bu sermaye artırımı, şirketin büyüme ve genişleme stratejileri kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kamuoyuna duyurulan bu gelişme, şirketin finansal yapılanması ve gelecekteki projelerine yönelik güçlü bir temel oluşturmayı hedefliyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme