Mia Teknoloji'den bedelsiz sermaye artırımı açıklaması geldi!

Borsa İstanbul'un popüler teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji, geçtiğimiz aylarda bedelsiz…

Mia Teknoloji'den bedelsiz sermaye artırımı açıklaması geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un popüler teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji, geçtiğimiz aylarda bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Şirket, söz konusu karar ile ilgili gelişmeyi KAP üzerinden duyurdu. MİATK ne zaman bölünecek, bedelsiz ne zaman?

Borsa İstanbul’da payları işlem gören şirketlerden Mia Teknoloji ( MIATK), 14 Nisan tarihinde bedelsiz sermaye artırımı kararını duyurmuştu. Şirket, söz konusu karar hakkında ya şanan gelişme ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklama daha yaptı..

7 Haziran tarihinde yapılan KAP duyurusunda şirket, “Şirketimiz sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 494.000.000 TL’ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 456.000.000 TL’lik itibari değerdeki paylara ilişkin İhraç Belgesinin onaylanması ve Esas Sözleşmenin “Sermaye” başlıklı 6. maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak uygun görüş alınması amacıyla bugün (07.06.2023) Sermaye Piyasası Kurulu’na gerekli izin başvurusu yapılmıştır. Kamuoyu bilgisine sunarız. Saygılarımızla” ifadelerine yer verdi?


HATIRLATMA: BU BİLGİLERE DAHA KOLAY ERİŞMENİZ MÜMKÜN! Halka arz, sermaye artırımı ve borsa haberleri için mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uygun olanı indirmeyi unutmayın. iOS ve Android uygulama linkleri, sayfanın en altında yer almaktadır.


Mia Teknoloji ne zaman bölünecek?

Şirket, bedelsiz sermaye artırımı için SPK’dan onay bekliyor. Onay alınması durumunda bölüne tarihi de netlik kazanacak. Mia Teknoloji’nin bedelsiz sermaye artırımı işleminin 2023 yılında gerçekleşmesi bekleniyor.


Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme