Mia Teknoloji'den dikkat çeken açıklamalar!

Borsa İstanbul'un önde gelen teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji (MIATK), peş peşe onay…

Mia Teknoloji'den dikkat çeken açıklamalar!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen teknoloji şirketlerinden Mia Teknoloji (MIATK), peş peşe onay açıklamaları yaptı.

Mia Teknoloji’den Elektrikli Ulaşımı Optimize Eden Proje Onaylandı

Mia Teknoloji’nin bağlı ortaklıklarından Tripy Mobility Teknoloji A.Ş., şehirlerdeki elektrikli ulaşımı etkili bir şekilde yönetmeyi hedefleyen Mikromobilite Saha Operasyonu Rota Optimizasyonu Projesi (EKOMOB) ile Gazi Üniversitesi Teknopark Yönetimi tarafından onaylandı. Proje bütçesi 6.435.000 TL olup, mobilite firmalarının operasyonlarını optimize etmeyi, enerji verimliliğini artırmayı, yakıt tasarrufu sağlamayı, personel maliyetlerini azaltmayı, müşteri sadakatini artırmayı ve rekabetçi üstünlük sunmayı amaçlıyor.

AR-GE projeleri konusundaki çalışmalar ise Mia Teknoloji bünyesinde devam ediyor.

Mia Teknoloji’den Çoklu Biyometrik Veri Füzyonu Projesine Onay

Mia Teknoloji’nin bağlı ortaklıklarından Tripy Mobility Teknoloji A.Ş., kimlik doğrulama ve tanımlama yeteneklerini artırmak amacıyla geliştirdiği Tripy-Soft yazılım projesi ile Gazi Üniversitesi Teknopark Yönetimi tarafından onaylandı. Proje bütçesi 8.260.000 TL olan bu proje, çoklu biyometrik verilerin birleştirilmesini sağlayarak elektromobilite, kamu güvenliği, sağlık hizmetleri, e-pasaportlar, tesis güvenliği, seçmen kaydı ve seçim süreçleri gibi alanlarda uygulanabilir bir altyapı oluşturmayı hedefleniyor.

AR-GE projeleri konusundaki çalışmalar ise Mia Teknoloji bünyesinde devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme