Mogan Enerji halka arz sonuçları ve işlem tarihi ne zaman?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan son şirketlerden Mogan Enerji Yatırım Holding, talep toplama işlemlerini tamamladı. Mogan kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek? MOGAN halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı araştırılıyor.

Mogan Enerji halka arz sonuçları ve işlem tarihi ne zaman?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'a dev bir holding daha geliyor. Mogan Enerji Yatırım Holding, SPK'dan 22 Şubat 2024 tarihinde halka arz onayı almıştı. Şirket, 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Mogan Enerji Yatırım halka arzında toplam 262.635.000 lot hisse başı 11,33 TL'den satışa sunuldu. 

Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yönteminin uygulandığı halka arzda, lotların %80'ine denk gelen 210.108.000 lot bireysel yatırımcılara, %20'sine denk gelen 52.527.000 lot ise kurumsal yatırımcılara tahsis edilmişti. Halka arza katılan yatırımcılar, sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda araştırmalara başladı.

MOGAN HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Mogan Enerji Yatırım Holding'in halka arz sonuçlarını 4 ya da 5 Mart tarihinde açıklaması bekleniyor. Şirketin halka arz sonuçları açıklandığında mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir. Aşağıdaki linkler üzerinden mobil uygulamamızı indirin, halka arzlara dair süreci yakından takip edin.

MOGAN BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Mogan Enerji Yatırım Holding'in halka arz edilen payları, muhtemelen 6-7 ya da 8 Mart tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayacak. Tarih netleştiğinde mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimle öğrenebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme