Multinet halka arz edecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'na bir şirket daha halka arz için başvuruda bulundu. Multinet Kurumsal…

Multinet halka arz edecek!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’na bir şirket daha halka arz için başvuruda bulundu. Multinet Kurumsal Hizmetler taslak izahnamesi yayımlandı. Multinet halka arz arzına dair detaylar haberimizde!

Multinet Kurumsal Hizmetler, İnfo Yatırım liderliğinde halka arza hazırlanıyor. Şirket, toplam 24.153.780 lotu halka arz yolu ile satışa sunacak. Tamamen ortak satışı şeklinde gerçekleştirilecek olan halka arzda, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Öte yandan şirketin halka arz sonrası borsada fiili dolaşımı ise %30 olacak.

Multinet halka arzının ardından fiyat istikrarı planlanmıyor. Şirket, 1 yıl bedelli sermaye artırımı yapmayacak ve yeni pay satışı da gerçekleştirmeyecek. Öte yandan ortaklar da 180 gün boyunca yeni pay satışı yapmayacağını taahhüt ediyor.

MULTİNET HAKKINDA

Multinet Up, 1999 yılında Türkiye’nin ilk çipli yemek kartı şirketi olarak kurulmuştur.

Bugün itibariyle Türkiye’nin en büyük yüksek teknolojiye sahip şirketlerinden biri konumunda olan Multinet Up, çalışanların giderlerine bağlı hizmetlerin yönetimi, toplu satın alma ve tedarik çözümleri teknoloji çözümleri alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

2010 yılında Up Group bünyesine katılan şirket, Fransız-Türk ortaklığında, 367 grup çalışanı, 1,5 milyondan fazla kart kullanıcısı, 57 binden fazla üye iş yeri ve 38 binden fazla kurumsal müşterisi ile Türkiye’nin en büyük kapalı devre platformunu yönetmektedir.

TASLAK İZAHNAMEYİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme