Oba Makarnacılık katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Oba Makarnacılık'ın halka arzın onay verdi. Oba Makarnacılık halka arz katılım endeksine uygun mu, dinen caiz mi? gibi sorular onayın ardından araştırılmaya başladı. İşte detaylar!

Oba Makarnacılık katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 16 Şubat 2024 tarihinde Oba Makarnacılık'ın halka arzına onay verdi. Halka arz onayı alan bir diğer şirket de Alves Kablo oldu. Her iki şirketin de halka arzına katılmak isteyenler birçok detayı internet üzerinde araştırmaya başladı. Özellikle katılım endeksi hassasiyeti olan bireysel yatırımcılar, Oba Makarnacılık halka arzı katılım endeksine uygun mu? sorusuna yanıt arıyor. Öncelikle Oba Makarnacılık'ın halka arz detaylarına birlikte bakalım.

OBA MAKARNACILIK HALKA ARZ DETAYLARI!

Oba Makarnacılık halka arzında; 72.252.259 lot sermaye artırımı, 24.084.086 lot ortak satışı olmak üzere toplam 96.336.345 lot satışa sunulacak. Oba Makarnacılık halka arz fiyatı ise 39,24 TL şeklinde açıklandı. Şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Tahsisat grubuna göre ayrılan lot sayısı ise SPK onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından netlik kazanacak.

OBA MAKARNACILIK KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Oba Makarnacılık Katılım Endeksi'ne UYGUN.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme