Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

Onur Yüksek Teknoloji halka arzında taslak izahname yayımlandı. Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kişi başı kaç lot düşer? Onur Yüksek Teknoloji katılım endeksine uygun mu, borsada ne zaman işlem görecek?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'na bir şirketten daha halka arz başvurusu geldi. Onur Yüksek Teknoloji A.Ş.'nin halka arz taslak izahnamesi yayımlandı.

Onur Yüksek Teknoloji'nin taslak izahnamesinde yer alan halka arz detayları şu şekilde:


Onur Yüksek Teknoloji A.Ş.

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 12.830.000

Ortak Satışı: 6.900.000

Toplam Pay Adedi: 19.730.000

Halka Arz Fiyatı: *** TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %31,40

Halka Arz Büyüklüğü: *** TL

Dağıtım: Tamamen Eşit

Borsa Kodu: ***

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: Netleşmedi

T1-T2 bakiye kullanılabilir.


FON KULLANIM YERLERİ:

Şirketin İletişim ve Havacılık Teknolojileri Bölümünün İş Geliştirme Faaliyetleri ile Diğer İşletme Sermaye İhtiyaçlarının Karşılanması: %15

Şirketin Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Bölümünün Elektrik Üretim Tesisi Yatırımlarına İlişkin Proje Geliştirme, Birleşme & Devralma ve Tesis Yapım Faaliyetlerinin Finansmanı: %60

Kısa/Orta Vadeli Finansal Borç Ödemeleri: %15

AR-GE Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi: %5

Ofis ve Teknik Alanlar Kapasitesinin Artırılması: %5


ÖNEMLİ DETAYLAR

Fiyat istikrarı planlanmamaktadır.

Şirket 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl pay satışı yapmayacaktır.


ŞİRKET HAKKINDA

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) bünyesindeki projeleri ana yüklenici olarak üstlenebilecek bilgi birikimine, tecrübeye ve kaynaklara sahip, sayılı yerli ve milli firma arasında yer almaktadır ve savunma sanayinde yürütülen pek çok projede Şirket tarafından geliştirilen ses ve veri haberleşme ürünleri tercih edilmektedir.

Ses haberleşme sistemleri çözümleri ile taktik sahada kendini kanıtlamış, uluslararası standartlarla uyumlu, yerli ve milli yüksek teknoloji çözümlerini ulusal ve uluslararası son kullanıcılara rekabetçi olarak pazarlayan bir aktör haline gelmiştir. Türkiye'de aldığı olumlu referanslar sonrasında çözümleri 4 kıtaya ihraç edilmiş olup İHA/SİHA projeleri dahil çeşitli hava trafik yönetimi ve kontrolü ihtiyaçları çerçevesinde etkin olarak kullanılmaktadır.

Veri haberleşme sistemleri çözümleri mavi vatanın korunmasında ihtiyaç duyulan taktik haberleşme altyapısını sağlamaktadır ve bu yetkinliğin her türlü insanlı ve insansız platforma entegrasyonu için proje görüşmeleri devam etmektedir.

Geliştirilen ürünlerin çift kullanımlı olması sayesinde hem sivil hem de savunma sanayine hizmet vermekte ve sektörlerdeki dönemsel dalgalanmalardan asgari etkilenmektedir.

Yüksek hacimli ihracat projelerinde ürünlerinin yurt dışında konuşlu sistem entegratörleri tarafından Şirket lisansı altında üretimi için görüşmeleri devam etmektedir.

Geliştirilen ürünlerin rekabetçiliğinin korunması adına düzenli olarak AR-GE faaliyetleri yürütmektedir.

Yurt içinde ve yurt dışındaki 1. seviye (Tier-1) sistem entegratörü firmalarla stratejik iş birliği anlaşmaları imzalayarak ürünlerinin ihraç edilmesine yönelik pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmektedir.


BANKA VE ARACI KURUMLAR

Tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden talep gönderilebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme