Oysa her şey iyi gidiyordu! Halka arz hisse tavan bozdu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz hissesi dün tavan kapattı. Bugün de tavan olan hisse, tavanı bozdu ve düşüşe geçti!

Oysa her şey iyi gidiyordu! Halka arz hisse tavan bozdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden Avrupakent GYO (AVPGY), adından söz ettirmeye başladı. Şirket, 21 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı.

Daha sonra düşüş kaydeden AVPGY, yeniden yükselişe geçmişti.
Avrupakent GYO hisseleri, borsadaki geçmişinde ilk kez 17 Ocak 2024 tarihinde tavan fiyatı gördü. Hisse, borsaya 55,08 TL'den başlamış ancak ilk gününde de düşüş kaydetmişti. AVPGY hisseleri 55,08 TL'den 37,60 TL'ye kadar gerilemişti.

HER ŞEY İYİ GİDERKEN TAVAN BOZDU!

17 Ocak 2024 tarihli seansı tavan fiyattan kapatan AVPGY, 18 Ocak'ta da tavanı gördü. Halka arz fiyatı 55,08 TL olan hisse bugün gördüğü tavanla halka arz fiyatına yaklaşsa da hissede tavan bozuldu. AVPGY, gün içerisinde en yüksek 54,75 TL'yi gördü. 18 Ocak 2024 tarihli seans saat 12.10 itibariyle hissede 53 TL'li fiyatlardan işlem devam ediyor.

Oysa her şey iyi gidiyordu! Halka arz hisse tavan bozdu!

NOT: Gün içerisinde fiyatlar ve oranlar değişebilir. Haber, anlık bilgilere yakın değerlere dayanarak yazılmıştır.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme