%2857 kazandıran enerji şirketinden 16.178.372 dolarlık rekor sözleşme!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi, rekor bedelli iş sözleşmesi açıkladı. Şirketin yaptığı…

%2857 kazandıran enerji şirketinden 16.178.372 dolarlık rekor sözleşme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen enerji şirketi, rekor bedelli iş sözleşmesi açıkladı. Şirketin yaptığı açıklamada, iş anlaşması bedelinin 16.178.372 dolar olduğu belirtildi.

Son yılların borsada en çok değer kazanan enerji şirketlerinden biri olan Smart Güneş Enerjisi (SMRTG), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni iş anlaşması açıkladı. Şirketten gelen açıklamada sözleşme bedeli ise yatırımcıları heyecanlandırdı.

Yapılan açıklamada, sözleşme bedelinin 16.178.372 dolar olduğunu belirten Smart Güneş, şu ifadelere yer verdi:

“Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olan Smart Güneş Enerji Ekipmanları Pazarlama A.Ş. ile yurtiçinde yerleşik bir kurumsal müşterisi arasında Güneş Enerji Santrali projelendirme ve malzeme tedariği işine istinaden KDV hariç toplam 16.178.372 ABD Doları tutarında sözleşme imzalanmıştır.”

HALKA ARZIN ARDINDAN %2587 KAZANDIRMIŞTI

Smart Güneş Enerjisi, halka arzının ardından yatırımcılarına en çok para kazandıran şirketlerden biri olmuştu. Borsada sert yükseliş gösteren SMRTG hisseleri, tarihi zirve fiyatına geldiğinde %2587 oranında kazandırdı.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme