Peş peşe 11 tavan olan hisse bugün taban oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Odine Solutions Teknoloji (ODINE), peş peşe 11 tavan yapmıştı. ODINE payları 4 Nisan tarihinde taban fiyata düştü.

Peş peşe 11 tavan olan hisse bugün taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun 7 Mart tarihinde halka arz onayı verdiği Odine Solutions Teknoloji, 21 Mart tarihinde borsada işlem görmeye başlamıştı. Halka arza katılan bireysel yatırımcılara 8-9 lot dağıtımı yapan ODINE, borsada işleme başlamasının ardından yatırımcılarına yüksek oranda para kazandırdı.

HALKA ARZ SONRASI %185 YÜKSELİŞ!

Odine Solutions Teknoloji’nin halka arz edilen payları, 21 Mart 2024 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 30 TL olan şirket, 4 Nisan 2024 tarihinde kadar tavan serisi gösterdi. 4 Nisan seansında da tavan olan ODINE 85,40 TL’yi gördü. Hisse bu fiyatı gördüğünde halka arzın ardından yaklaşık %185 değerlenmiş oldu. ODINE payları, aynı gün taban fiyata düştü. Hisse 4 Nisan tarihli seansı 69,90 TL olan taban fiyattan kapattı.

Peş peşe 11 tavan olan hisse bugün taban oldu!

İŞ YATIRIM’DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI!

Gün içerisinde hareketli bir görüntü çizen ODINE paylarında, en fazla alım yapılan aracı kurum, ortalama 78,438 TL maliyetle 2 milyonun üzerinde lot alan İŞ Yatırım oldu. İş Yatırımı, AK Yatırım, Gedik, Phillip ve TEB takip etti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme