Peş peşe tavan olan hisse 4.140 TL'yi gördü!

Borsa İstanbul'da son zamanların en çok yükselen şirketlerinden biri de Kuştur Kuşadası Turizm (KSTUR) oldu. Hisse peş peşe tavan görerek 4.140 TL'ye yükseldi. KSTUR, geçen haftanın en çok kazandıran hisselerinden de biri oldu.

Peş peşe tavan olan hisse 4.140 TL'yi gördü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2024 yılının ilk 2 ayında Borsa İstanbul'da yükseliş sürerken, birçok hisse senedi de bu yükselişe ayak uydurmasını bildi. Son ayların gözde şirketlerinden biri de Kuştur Kuşadası Turizm (KSTUR) hissesi oldu. 19-23 Şubat haftasında %60'ın üzerinde yükseliş gösteren KSTUR hisselerinde fiyat 4.140 TL'ye yükseldi. Hisse, son işlem gününde tarihi zirve fiyatını da gördü.

1 YILDA %1556 YÜKSELİŞ!

Kuştur Kuşadası Turizm'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 1 yıl gibi bir sürede %1556 yükseliş kaydetti. Hisse, 23 Şubat 2023 tarihli seansı 249,90 TL'den kapatmıştı. 1 yıllık devrin ardından 23 Şubat 2024 tarihli seans ise 4.140 TL'den kapatıldı. Hissenin yatırımcıları yüksek oranda kazanç sağladı.

Peş peşe tavan olan hisse 4.140 TL'yi gördü!

19-23 ŞUBAT HAFTASININ EN ÇOK KAZANDIRAN HİSSELERİNDEN BİRİ OLDU!

KSTUR payları, geçtiğimiz haftanın en çok kazandıran hisselerinden de biri oldu. Hissede geçen haftanın prim oranı ise %60'ın üzerinde kayıtlara geçti. Geçtiğimiz haftanın hemen her gününde tavan olan hisse, FONET ve BORSK'nin ardından haftanın en çok kazandıran hisseleri arasına girmeyi başardı.

Peş peşe tavan olan hisse 4.140 TL'yi gördü!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme