Reeder Teknoloji (REEDR), Türkiye'deki mağaza sayısını açıkladı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Reeder Teknoloji (REEDR), Türkiye'deki mağaza sayısını…

Reeder Teknoloji (REEDR), Türkiye'deki mağaza sayısını açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Reeder Teknoloji (REEDR), Türkiye’deki mağaza sayısını yatırımcılarla paylaştı.

Elektronik perakende satış ve mağazacılık alanında faaliyet gösteren Reeder Elektronik Akademi ve Mağazacılık Ticaret A.Ş.‘nin bağlı ortaklığı olan Reeder Teknoloji ( REEDR), Alanya Yekta Mall AVM’deki yeni mağazası ReeDükkan’ı bugün faaliyete geçirdi. Bu açılışla birlikte Türkiye genelindeki mağaza sayısı 59 ilde toplam 110 adete ulaşmış oldu.

Reeder Teknoloji‘nin büyüme stratejisi kapsamında, 53 yeni mağazanın kurulumuna yönelik sözleşmeler Kasım 2023 döneminde faaliyete geçmek üzere imzalandı ve kurulum süreçleri devam ediyor. Ayrıca, şirketin Türkiye genelindeki varlığını daha da güçlendirmek amacıyla çeşitli illerdeki alışveriş merkezleri ile yeni ReeDükkan mağazalarının açılması için protokol çalışmaları devam ediyor.

Reeder Teknoloji, 2023 yılının sonuna kadar Türkiye genelinde 200 adet ReeDükkan satış mağazası hedefine ulaşmayı planlıyor. Bu büyüme, şirketin elektronik perakende sektöründeki güçlü konumunu daha da pekiştirmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme