Reeder Teknoloji, yaptığı yeni yatırımı açıkladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören Reeder Teknoloji, mobil cihaz üretimindeki üstünlüğünü daha da…

Reeder Teknoloji, yaptığı yeni yatırımı açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören Reeder Teknoloji, mobil cihaz üretimindeki üstünlüğünü daha da güçlendirmek ve teknik servis maliyetlerini azaltarak kârlılığını artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Şirket, toplam değeri 1.431.350,01 USD olan makine ve cihaz yatırımını gerçekleştirdi.

Bu yatırımın önemli aşamaları ise şu şekilde:

  • Makine ve cihazların satın alma işlemleri başarıyla tamamlandı.
  • Üretim tesislerinin bulunduğu Samsun ili 19 Mayıs ilçesi Ballıca Kampüsü ve Ar-Ge merkezinin yer aldığı Samsun ili Atakum ilçesi İncesu Mahallesi’nde, yeni ekipmanların kurulumu ve test çalışmaları başlatıldı.

Reeder Teknoloji, bu önemli yatırım ile güncel üretim teknolojisinin kullanımını yaygınlaştırarak mobil cihazların kalitesini artırmaya ve iş süreçlerini optimize etmeye odaklandı. Şirketin bu adımı, rekabet gücünü artırmak ve teknoloji sektöründeki liderliğini sürdürmek için önemli bir gelişme olarak dikket çekiyor.

TÜM REEDER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme