Rekor bedelsiz sonrası sert düşen hisse bugün tavan!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Bosch Fren Sistemleri (BFREN), yakın zaman önce yüzde 1125,47 oranında bedelsiz pay dağıtmıştı. Daha sonra sert düşen hisse, bugün tavan oldu. BFREN paylarında Bank of America'dan yüklü alım yapıldı. İşte detaylar!

Rekor bedelsiz sonrası sert düşen hisse bugün tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının dikkat çeken şirketlerinden Bosch Fren, yakın zamanda gerçekleştirdiği bedelsiz sermaye artırımı sonrası dikkatleri üzerine çekmişti. Şirket, 17 yıl aranın ardından bedelsiz sermaye artırımı kararı almış ve %1125,47 oranında bedelsiz pay dağıtımı gerçekleştirmişti. Tarihi dev bedelsiz kararı ile sert yükseliş gösteren BFREN payları, bedelsiz bölünmenin ardından ise yaklaşık %28 düşüş göstermişti.

%28 DÜŞMÜŞTÜ, BUGÜN TAVAN!

Bölünme fiyatı ile 1.385 TL olan tarihi zirvesini 29 Şubat 2024 tarihinde gören BFREN, o tarihten sonra düşüşe geçmişti. Hisse, 19 Mart 2024 tarihli seansta ise 1.001 TL'yi gördü. Geçtiğimiz günkü seansı 1.034 TL'den kapatan BFREN, bugün ise alıcıların galip gelmesi ile tavana yürüdü. BFREN payları, 1.137 TL'yi gördü.

Rekor bedelsiz sonrası sert düşen hisse bugün tavan!

Hisse fiyatı haber yayın saati ile geçerlidir, gün içerisinde değişebilir.

EN ÇOK ALIM YAPILAN KURUM BANK OF AMERICA OLDU

20 Mart 2024 saat 16.00 itibariyle Bank of America (BofA) üzerinden 11.314 lot BFREN alımı yapıldı. Alıcılar tarafında en çok alım yapılan kurum BofA olurken, ikinci sırada 9 binin üzerinde lot ile OYAK geldi. OYAK'ı, 7 bin 484 lot ile Deniz, 4 bin 258 lot ile A1 ve 1.886 lot ile de A1 takip etti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme