Rekor bedelsizin ardından dev iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Qua Granite, %1000'lik dev bedelsiz sermaye artırımı…

Rekor bedelsizin ardından dev iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen şirketlerinden Qua Granite, %1000’lik dev bedelsiz sermaye artırımı onayının ardından bir de iş anlaşmasına imza attı.

Qua Granite, 5 Temmuz 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’ndan bedelsiz sermaye artırım ı onayı almıştı. Şirket, alınan bu onayın ardından %1000 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirecek. Qua Granite, hak kullanım tarihini de 10 Temmuz şeklinde duyurmuştu.

Şirket yatırımcıları, dev bedelsizin ardından bir de yeni iş anlaşmasının mutluluğunu yaşıyor. Qua Granite’den yapılan Kamuyu Aydınlatma Platformu duyurusunda, iş anlaşmasının detayları paylaşıldı. Şirket, yapılan açıklamada, 6,2 milyon TL tutarında satış sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamanın detaylarında ise şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz,

FÖY İnş. Taah. ve Tur. San. Tic. A.Ş. & CENT Yapı İnş. San. Tic. A.Ş. iş ortaklığı tarafından yapılan İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi için 03/07/2023 tarihinde KDV dahil 6.239.049,55 TL tutarında satış sözleşmesi imzalanmıştır.

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.”


Bakmadan Geçme