SPK 1 şirkete 'halka arz' onayı verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 4 Nisan 2024 tarihli haftalık bülten yayımladı. Kurum, 1 şirkete halka arz onayı verdi. İşte halka arz onayı alan şirket hakkında detaylar!

SPK 1 şirkete 'halka arz' onayı verdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 4 Nisan 2024 tarihinde haftalık bülten yayımladı. Yayımlanan yeni bültende 1 şirket halka arz onayı alırken, herhangi bir şirketin sermaye artırımı onayı almadığı görüldü.

SPK’dan bu hafta halka arz onayı alan şirket ise Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Şirketin halka arzına dair bazı detaylar da netleşti. Rönesans GYO, 27.283.112 lot sermaye artırımı ve 6.074.338 lot ortak satışı olmak üzere toplam 33.357.450 lotu halka arz edecek. Şirketin talep toplama tarihleri henüz netleşmezken, taslak izahnamede yer alan bilgilere göre bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak.

Rönesans GYO’nun halka arz fiyatı ise 135 TL şeklinde açıklandı. Şirketin halka arz sonrası borsada fiili dolaşım oranı ise 10,07 olacak. Rönesans GYO’nun borsa kodu ise RGYAS olacak. Şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığı ve yatırımcı bazında tahsisat oranları konuları ise SPK onaylı izahnamenin yayımlanmasının ardından netlik kazanacak.

Şirketin SPK onaylı izahnamesinin yayımlanmasının ardından netleşen tüm detayları, mobil uygulamalarımız üzerinden anlık bildirimlerle öğrenebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


 

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme