Yüzde 55 düşen enerji hissesini tavana götürdüler!

Borsa İstanbul'da işlem gören yenilenebilir enerji şirketlerinden Kartal Yenilenebilir Enerji (KARYE), kısa zamanda zirveden yüzde 55 düşmüştü. KARYE paylarının düşüşünü fırsat bilenler, hisseyi tavan fiyata götürdü.

Yüzde 55 düşen enerji hissesini tavana götürdüler!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenilenebilir Enerji sektörünün önde gelen şirketlerinden Kartal Yenilenebilir Enerji, 2024 yılına yükselişi ile damga vurmuştu. Tarihi zirve fiyatlarına yükselen KARYE payları, daha sonra gelen satışlarla kademeli olarak düşüşe geçmişti. 3 Nisan tarihinde de oldukça gerileyen KARYE, tarihi zirveden %55 uzaklaşmıştı. KARYE paylarındaki bu düşüşü fırsat bilen yatırımcılar, 4 Nisan tarihli seansta yüklü alımlar yaparak hisseyi tavan fiyata götürdü.

2024 YILINDA %248 YÜKSELMİŞTİ!

Kartal Yenilenebilir Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 22,50 TL’den kapatmıştı. 2024 yılına yükselişle giren KARYE, 15 Şubat 2024 tarihli seansta 78,40 TL’yi gördü. Hisse bu fiyata geldiğinde, 2024 yılının ilk 1,5 ayında %248 yükseliş kaydetmişti.

Yüzde 55 düşen enerji hissesini tavana götürdüler!

ZİRVEDEN %55 DÜŞTÜ!

Kartal Yenilenebilir Enerji hisseleri, 15 Şubat tarihinin ardından düşüşe geçti. Kademeli olarak düşüş kaydeden hisse, 3 Nisan tarihinde ise 34,60 TL’ye kadar düşüş gösterdi. 4 Nisan seansında düşüşü fırsat bilen yatırımcılar, KARYE paylarında alım yapmaya başladı. Hisse tavan fiyata yükselerek günü 40,70 TL’den kapattı.

Yüzde 55 düşen enerji hissesini tavana götürdüler!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme