SPK, 2 şirkete halka arz onayı verdi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 31 Ocak 2024 tarihli haftalık bültende 2 şirkete halka arz onayı verdi. Halka arz onayı alan şirketler, Bor Şeker ve Pasifik Teknoloji oldu. İşte şirketlerin halka arzlarına dair detaylar!

SPK, 2 şirkete halka arz onayı verdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

SPK, 31 Ocak 2024 tarihli haftalık bülten yayımladı. 2024 yılının ilk halka arzları da belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu; Pasifik Teknoloji ve Bor Şeker’in halka arzına onay verdi. Kurul ayrıca, Tuğçelik’in de bedelsiz sermaye artırımını onayladı. Halka arz onayı alan şirketlerin detayları ise şu şekilde:

BOR ŞEKER 70 MİLYON LOTU HALKA ARZ EDECEK!

Yakın zamanda halka arz başvurusunda bulunan şirketlerden Bor Şeker A.Ş., toplamda 70.000.000 lotu halka arz edecek. Şirket, bu lotların 40.000.000 adedini sermaye artırımı ve 30.000.000 adedini de ortak satışı şeklinde satışa sunacak. Şirket bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemini uygulayacak. Bor Şeker’in halka arz fiyatı ise 26,54 TL şeklinde açıklandı. Talep toplama tarihleri de dahil olmak üzere tüm detaylar netleştikçe mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle sizlere sunulacak.

PASİFİK TEKNOLOJİ 27 MİLYON LOTU HALKA ARZ EDECEK

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan bir diğer şirket de Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. oldu. Şirket, 14.000.000 lot sermaye artırımı, 13.000.000 lot ortak satışı olmak üzere toplamda 27.000.000 lotu halka arz edecek. Bu halka arzda da bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Pasifik Teknoloji’nin halka arz fiyatı ise 35 TL olacak. Şirketin talep toplama tarihleri ve diğer tüm detaylar netleştiğinde mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecek.

Android Uygulama Linki

iOS Uygulama Linki


 

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme