Sur Tatil Evleri GYO katılım endeksine uygun mu? SURGY kaç lot verir? HALKA ARZ!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 1 Aralık tarihinde 3 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerden…

Sur Tatil Evleri GYO katılım endeksine uygun mu? SURGY kaç lot verir? HALKA ARZ!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 1 Aralık tarihinde 3 şirkete halka arz onayı verdi. Bu şirketlerden biri de Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. oldu. Sur Tatil Evleri katılım endeksine uygun mu, SURGY kişi başı kaç lot düşer? SURGY borsada ne zaman işlem görecek?

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arz onayı almasının ardından, gözler şirketin detaylarına çevrildi. Sur Tatil Evleri GYO halka arzda toplam 45.000.000 lotu satışa sunacak. Şirketin borsa kodu SURGY olacak ve halka az fiyatı da 49,18 TL şeklinde duyuruldu. Halka arz büyüklüğü 2,21 milyar TL olan SURGY, borsada işleme başlamasının ardından halka açıklık oranı ise %18,75 olacak.

SUR TATİL EVLERİ (SURGY) KATILIM ENDEKSİ’NE UYGUN MU?

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına katılmak isteyen yatırımcılar, şirketin katılım endeksinde yer alıp alamayacağını araştırıyor. Bu durumda, SPK onaylı izahnamenin yayınlanmasının ardından netlik kazanacak. Mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımızdan tüm halka arz gelişmelerini takip edebilirsiniz.

SUR TATİL EVLERİ (SURGY) KAÇ LOT VERİR?

1,8 milyon katılım: 20 lot (984 TL)

2 milyon katılım: 18 lot (886 TL)

2,8 milyon katılım: 12-13 lot (590-640 TL)

3 milyon katılım: 12 lot (590 TL)

3,4 milyon katılım: 10-11 lot (492-541 TL)

4 milyon katılım: 9 lot (443 TL)

4,5 milyon katılım: 8 lot (394 TL)


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme