Yazılım şirketinden Suudi Arabistan'da anlaşma!

Borsa İstanbul'un önde gelen yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım (KFEIN), dikkat çeken bir iş anlaşması açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, Suudi Arabistan'da bir firma ile 369 bin dolarlık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Yazılım şirketinden Suudi Arabistan'da anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un son zamanlarda yükselişi ile dikkat çeken yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım (KFEIN), dikkat çeken bir sözleşmeyi paylaştı. Şirket, söz konusu sözleşme hakkında yatırımcılarını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bilgilendirdi. Kafein Yazılım’dan yapılan KAP açıklamasında, “20.02.2024 tarihinde Şirketimiz ile nihai müşteri Suudi Arabistan merkezli Najm Insurance olmak üzere Al Moammar Information Systems Co. arasında "Veri Gizliliği ve Güvenliğinin Sağlanması" hizmetimize ilişkin 369.000,00 USD bedelli sözleşme imzalanmıştır. Proje süresi 2 yıldır.” ifadeleri kullanıldı.

GEÇEN AY GOOGLE İLE ANLAŞMIŞTI!

Kafein Yazılım, geçtiğimiz ay da Google ile yapılan anlaşmayı paylaşmıştı. Şirketten yapılan açıklamada, “16.01.2024 tarihinde Google Cloud EMEA Limited ile şirketimiz arasında Google Cloud Veri, Altyapı ve Siber Güvenlik Çözümleri alanlarında başta orta doğu olmak üzere tüm SEEMEA (Güney Avrupa ve Yükselen Pazarlar) bölgesinde partner olunmasına ilişkin Ticari İş Ortaklığı Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme imza tarihinde yürürlüğe girmiş olup, taraflarca feshedilmedikçe yürürlükte kalacaktır.” ifadeleri kullanılmıştı. Gelen bu açıklama sonrasında da KFEIN hisseleri sert yükseliş göstermişti.

2 AYDA %215 DEĞERLENDİ!

Kafein Yazılım’ın Borsa İstanbul’da işlem gören payları, yaklaşık 2 ayda %215 oranında değer kazandı. 26 Aralık 2023 tarihli seansı 49,44 TL’den kapatan KFEIN, 20 Şubat 2024 tarihinde ise günü 156,20 TL’den kapattı. Hissede tarihi zirve ise geçtiğimiz günlerde görülen 168,90 TL olarak kayıtlara geçmişti.

Yazılım şirketinden Suudi Arabistan'da anlaşma!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme