TAB Gıda hisselerinde hareketli günler!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden TAB Gıda'nın hisselerinde hareketli günler yaşanıyor. Halka arzda rekorlar kıran TABGD, son zamanlarda yükselişe geçmeye başladı.

TAB Gıda hisselerinde hareketli günler!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arz edildiğinde çifte rekor kıran TAB Gıda'da hareketli günler yaşanmaya başladı. Hem katılım rekoru hem de TL bazlı en büyük halka arz olma rekoru kıran TABGD, borsada işleme başlamasının ardından bekleneni ise tam olarak verememişti. Halka arz fiyatı 130 TL olan TAB Gıda, 26 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Hisse, o tarihin ardından halka arz fiyatının altına kadar gerilemişti.

TAB GIDA HİSSELERİNDE NELER OLDU?

TAB Gıda toplam 52.500.000 lotu halka arz etmişti. Halka arz fiyatı 130 TL olan şirket, 1 Kasım 2023 tarihinde şimdiye dek tarihi zirve fiyatı olan 207,80 TL'ye kadar yükseldi. Ardından düşüş kaydeden TAB Gıda payları, halka arz fiyatının altı olan 98 TL'ye ise 26 Aralık 2023 tarihinde düştü. Hisse daha sonra toparlanarak yatırımcılarına yeniden kazandırmaya başladı.

SON GÜNLERDE HAREKETLENDİ!

Borsa İstanbul'a 2024 yılında yükselişle başlayan TAB Gıda, 98 TL'li fiyatlardan yeniden yükselişe geçti. 18 Ocak 2024 tarihli seansı halka arz fiyatının üzerinde kapatan TABGD, o tarihin sonrasında gösterdiği yükselişle 150 TL'li fiyatlara kadar geldi. 

Geçtiğimiz günün seansını da 141 TL'den kapatan TABGD, 7 Şubat 2024 tarihinde ise yükselişe devam ederek 148 TL'li fiyatlara kadar yükseliş gösterdi. TAB Gıda hisselerinde saat 13.15 itibariyle hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor.

TAB Gıda hisselerinde hareketli günler!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme